Valse Start

Valse Start

Marie Louise is te veel vrouw van de wereld voor het dorp waar ze woont. Gelukkig is ze niet de enige, en samen met de andere vrouwen van de Vrij in de Wei-club haalt ze haar neus op voor de boerenpummels die haar omringen. Nee, doe haar maar de dromerige Dean, haar minnaar uit New York. Die is veel spannender dan haar echtgenoot Roderick.

Ook Jolien kan moeilijk haar draai vinden in de dorpsgemeenschap waar ze net is komen wonen. Ze dacht dat het hier beter zou zijn voor haar dochtertje, maar begint daar hoe langer hoe meer aan te twijfelen. Kan ze niet beter terug naar Amsterdam?

Chicklit.nl over Valse Start

 Rachelleest.nl over Valse Start

 Adorablebooks.nl over Valse Start

 Books I care about over Valse Start

 Bussums Nieuws over Valse Start

 Chicklit.nl over Henriette de Smet

 Leestank.be over Valse Start

 Radiofragment 6fm over Valse Start

Bestellen